Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden leeuwarden

Auto verpanden Leeuwarden

Waar moet u aan voldoen als u gebruik wilt maken van de service van ons pandjeshuis? Voor een auto verpanden in Leeuwarden stellen wij erg weinig eisen. Er zijn slechts twee voorwaarden waar iedere klant aan hoeft te voldoen om bij ons te kunnen lenen. Voor iedereen die een auto wil belenen, geldt natuurlijk dat hij of zij zelf de eigenaar moet zijn. Dit kunt u aantonen met de officiële papieren. Vervolgens kijken wij of uw aanbod voldoet aan de minimumeis van €1000. Is dit het geval, dan kunt u vrijwel zeker bij ons lenen.

Zorgeloos uw auto verpanden te Leeuwarden

Wilt u uw auto verpanden in Leeuwarden? Bij ons kunt u dit geheel zorgeloos doen. We zorgen dat alles snel en soepel verloopt. Zelf hoeft u vrijwel nergens naar om te kijken. U bepaalt wel zelf wanneer en hoe u begint met verpanden. Contact opnemen kan via een formulier op de website of via de telefoon. Iedereen heeft weer een andere voorkeur. Maakt u gebruik van het online aanmeldformulier, dan hoeft u niet te reizen. Aan de hand van het formulier stelt een taxateur vakkundig de waarde van uw aanbod vast. Vervolgens kunt u een afspraak maken voor de afhandeling.

Auto verpanden Leeuwarden

Hoe gaan wij te werk?

Voor iedere klant willen wij altijd duidelijk laten zien wat onze werkwijze is. Voor het wederzijds vertrouwen is het belangrijk dat we open communiceren. Daarom is het van begin tot eind duidelijk hoe wij te werk gaan. In het kort is onze methode als volgt: aanbod aanmelden, afspraak maken en geld in ontvangst nemen. Hoe iedere stap precies in zijn werk gaat, legt een medewerker graag persoonlijk uit. Ook kunt u op uw gemak rondkijken op onze website. Hier leggen wij precies uit hoe u bij ons uw voertuig kunt belenen.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?