Hoeveel geld heeft u nodig?

Stap 1

Vul het gewenste bedrag en looptijd in
u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Stap 2

Na goedkeuring ontvangt u direct het gewenste bedrag

Stap 3

Tijdens de looptijd van de verpanding kunt u gewoon met de camper blijven rijden

Uw camper verpanden

Uw camper verpanden

Bezit u een camper en zou u de waarde ervan in geld willen gebruiken? Door uw camper te verpanden kan dat. Zeker wanneer u snel geld nodig heeft, kan dit door het verpanden van uw camper al binnen één dag geregeld zijn. Het grote voordeel van verpanden ten opzichte van verkopen is dat u uw eigen camper gewoon houdt. U kunt de camper gewoon blijven gebruiken en er zelfs mee op vakantie gaan.

Uw camper verpanden en blijven rijden?

Bij Wijverpandenautos.nl kunt u camper verpanden en daarmee snel geld lenen zonder loonstrook. Dit kan volledig zonder tussenkomst van een bank en zonder BKR check. U kunt uw camper te verpanden en er zelfs mee blijven rijden. Dit is een betrouwbare en snelle oplossing wanneer u door onverwachte gebeurtenissen urgent geld nodig heeft. U zult merken dat het heel eenvoudig is om op deze wijze geld te lenen. U hoeft dus geen vast inkomen te hebben en wij doen geen BKR toetsing.

Auto verpanden blijven rijden

Uw camper verpanden en blijven rijden?

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Zorgeloos lenen

Heeft u om wat voor reden dan ook per direct (contant) geld nodig, dan is een flexibele lening wenselijk. In het meest ideale geval wilt u zo min mogelijk eisen en zoveel mogelijk vrijheid. Wij helpen klanten graag met het vinden van een optie die aansluit op hun persoonlijke situatie.

verpanden

Verleden jaar een nieuwe camper gekocht maar nu hadden we geld nodig voor een reparatie aan ons huis. Toen we hoorden dat je dan je camper kunt verpanden zijn we direct gaan informeren. We hebben de camper 4 maanden verpand en konden er gewoon mee op vakantie.

De Bilt

verpanden

Een handige oplossing vooral als, je zoals ons, het geld in de camper hebt zitten en dan onverwachts een hoge rekening moet betalen. Wij hebben onze camper 9 maanden verpand en daarna de lening terugbetaald. Wij hebben hem niet laten stallen maar zijn er mee op vakantie gegaan.

Terneuzen

verpanden

Wij kregen nergens een lening vanwege onze leeftijd, 65+ Toen we op google zagen dat je een camper kunt verpanden en daarmee geld kon lenen zijn we gelijk gaan informeren. Wij hebben een aanvraag gedaan, binnen en dag was het geregeld. De leeftijd was geen enkel probleem.

Rotterdam

verpanden

Wij hadden plotseling geld nodig en zochten naar een kortlopende lening. Het was onmogelijk om via de bank een lening te krijgen. Gelukkig zagen wij dat je een camper ook kunt verpanden en daarmee geld te lenen. Wij hadden de lening maar een jaar nodig, kortom, wij zijn tevreden!

Breda

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?