Hoeveel geld heeft u nodig?

Stap 1

Vul het gewenste bedrag en looptijd in
u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Stap 2

Na goedkeuring ontvangt u direct het gewenste bedrag

Stap 3

Tijdens de looptijd van de verpanding kunt u gewoon met de bedrijfsauto blijven rijden

Citroen bedrijfswagen bedrijfswagen verpanden

Bedrijfsauto verpanden

Bij Wijverpandenautos.nl kunt u snel geld lenen zonder loonstrook, zonder tussenkomst van een bank en zonder BKR check. Door uw bedrijfsauto te verpanden kunt u in binnen één dag zelfs al een geldbedrag lenen. Het verpanden van uw bedrijfswagen is een  betrouwbare en snelle oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden direct geld nodig heeft. Binnen één dag kunt u alles regelen.
De werkwijze is eenvoudig: Uw bedrijfswagen dient een minimale waarde van €1.000,- te hebben en het geldbedrag dat u wilt lenen is niet hoger dan de waarde van het onderpand. Er zit geen limiet aan het te lenen bedrag zolang dit niet hoger is dan de waarde van uw onderpand.

Uw bedrijfswagen verpanden is de oplossing

Uw bedrijfsauto is belangrijk voor uw dagelijkse werkzaamheden. Soms komt het voor dat u plotseling geld nodig en zou u willen dat de waarde van uw bedrijfswagen beschikbaar was in liquide middelen. Nu bestaat er de mogelijkheid om snel geld lenen door uw bedrijfsauto te verpanden. Op deze wijze kunt u zelfs al binnen één dag over het geld beschikken.

Voertuig verpanden

Uw bedrijfsauto verpanden en blijven rijden?

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw bedrijfswagen blijven gebruiken

Wilt u tijdens de looptijd van het verpanden in uw auto blijven rijden? Dat is mogelijk, de keuze is aan u om de bedrijfswagen te blijven rijden of bij ons te stallen.

verpanden

Ik kon helaas geen financiering krijgen voor een nieuwe freesmachine die ik wilde aanschaffen. Ik heb mijn vrijwel nieuwe bedrijfsbus verpand voor een periode van 8 maanden en kon de bus blijven gebruiken voor mijn werkzaamheden. Na 12 maanden heb ik de lening afgelost. Ben erg tevreden over deze lening en zou het zo weer doen mocht dat nodig zijn.

Soest

verpanden

Als Zzper is het gewoon onmogelijk om een lening te krijgen in deze tijd, daarom ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en kwam uit bij Wijverpandenautos.nl Daar kon ik direct terecht om mijn Volkswagenbus te verpanden. Ik heb gebruik gemaakt van de keuze om de bus wel te blijven gebruiken. Dat was geen enkel probleem. Alles was vlot geregeld.

Weesp

verpanden

Verleden jaar hebben wij volop geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen en een wagenpark van 4 bedrijfswagens. In de huidige situatie hadden wij dringend middelen nodig om onkosten te kunnen dekken. De bank gaf niet niet thuis maar het verpanden van ons wagenpark bleek een goede oplossing. Dat doen we nu al 6 maanden en dat heeft ons tot nu toe uit de problemen gehouden.

Deventer

verpanden

Ik heb als éénpitter momenteel best wel veel moeite om aan alle betalingsverplichtingen te voldoen. Het verkopen van mijn bestelbus was geen optie, daar verdien ik mijn geld mee. Daarom was het verpanden van de bestelbus een uitkomst. Ik kan hem blijven gebruiken en kreeg een lening met mijn bus al onderpand. Daarmee ben ik ontzettend goed geholpen.

Heeze

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?