Uw auto verpanden?

Stap 1

Vul het gewenste bedrag en looptijd in
u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Stap 2

Na goedkeuring ontvangt u direct het gewenste bedrag

Stap 3

Tijdens de looptijd van de verpanding kunt u gewoon met de auto blijven rijden

Auto verpanden

Auto verpanden

Hoe gaat een auto verpanden bij Wij Verpanden Auto’s nu precies in zijn werk? We regelen het proces voor iedere klant altijd volgens een aantal vaste stappen. Om u tegemoet te komen, hoeft u zelf maar drie stappen te ondernemen. Voertuigen belenen kost voor klanten zelf daarom weinig tijd en moeite. U hoeft alleen maar contact op te nemen, een afspraak te maken voor de afhandeling en het geld in ontvangst te nemen. De rest regelen wij voor u. Dit betekent dat wij een officiële waardebepaling verzorgen als deel van onze service. Daarnaast regelt een medewerker alle administratieve zaken voor u.

Wie kan bij ons een auto verpanden?

Vrijwel iedereen kan bij ons pandjeshuis terecht voor een auto verpanden. We nemen bijna alle automerken en modellen aan. Daarnaast verstrekken we ook leningen voor andere voertuigen zoals campers, caravans en bestelbussen. We stellen slechts de meest noodzakelijke eisen aan leningen. Het is bijvoorbeeld wel belangrijk dat u met officiële papieren kunt aantonen dat u momenteel zelf de eigenaar bent. Daarnaast verstrekken wij alleen geld vanaf een minimumbedrag van € 1000. De waarde wordt bepaald door vakkundige taxateurs aan de hand van de actuele koerslijsten. Iedereen die voldoet aan deze voorwaarden kan bij ons terecht voor een geldlening.

Auto verpanden

Auto verpanden

Flexibele en vertrouwde service

Wij vinden een goede balans tussen flexibele service en veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk voor onze klanten. Daarom bieden we voldoende opties en keuzevrijheid aan, maar werken we volgens vaste principes. Zo geldt voor alle verpande auto’s dat ze op de naam van de klant blijven staan. Dit geeft u de optie om tijdens het lenen in het voertuig te blijven rijden. Contact opnemen en uw aanbod aanmelden kan via ons online aanmeldformulier of telefonisch. Verder kunt u kiezen voor contant laten uitbetalen of overboeken op uw rekening. Zo bieden wij u duidelijke service op maat.

verpanden

sdfdsf dfs f sdfksdfsdhbv sdkhbuidfj skdfbk svk

Apeldoorn

verpanden

sdfdsf dfs f sdfksdfsdhbv sdkhbuidfj skdfbk svk

Apeldoorn

verpanden

sdfdsf dfs f sdfksdfsdhbv sdkhbuidfj skdfbk svk

Apeldoorn

verpanden

sdfdsf dfs f sdfksdfsdhbv sdkhbuidfj skdfbk svk

Apeldoorn

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?