Hoeveel geld heeft u nodig?

Stap 1

Vul het gewenste bedrag en looptijd in
u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Stap 2

Na goedkeuring ontvangt u direct het gewenste bedrag

Stap 3

Tijdens de looptijd van de verpanding kunt u gewoon met de auto blijven rijden

Auto verpanden blijven rijden

Auto verpanden blijven rijden

U vult bij uw aanvraag in hoeveel geld u wilt lenen. U geeft aan wat het merk en type van uw auto is en hoe lang u uw auto wilt verpanden. De looptijden zijn flexibel en ieder merk en type auto kan verpand worden. Binnen één minuut is uw aanvraag verstuurd. U ontvangt zeer snel, maximaal binnen 24 uur, van ons het voorstel. Zodra u dit voorstel heeft goedgekeurd, kunt u tijdens onze openingstijden langskomen om uw auto te verpanden. Nadat onze medewerkers uw auto hebben gecheckt, ontvangt u direct het geld.

Kiest u ervoor om tijdens de looptijd van het verpanden in uw auto te blijven rijden? Dan kunt u daarna gewoon weer wegrijden in uw eigen auto. Wilt u de auto liever bij ons stallen? Dat is ook mogelijk. U ontvangt het geld en komt de auto weer ophalen aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd staat uw auto droog en veilig in onze stalling.

Bij ons uw auto verpanden en blijven rijden?

Het is dus zeer eenvoudig om uw auto te verpanden en snel geld te lenen zonder gedoe. Heeft u op dit moment snel geld nodig? Bij Wijverpandenautos.nl uw auto verpanden en gewoon blijven rijden is dé oplossing. Zelfs als u geen inkomen of een negatieve BKR codering heeft. Bij Wijverpandenautos.nl geniet u van flexibele looptijden, binnen één dag geld en geen limiet op het te lenen bedrag tot maximaal de waarde van uw onderpand.

Auto verpanden blijven rijden

Uw auto verpanden en blijven rijden?

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Zorgeloos lenen

Heeft u om wat voor reden dan ook per direct (contant) geld nodig, dan is een flexibele lening wenselijk. In het meest ideale geval wilt u zo min mogelijk eisen en zoveel mogelijk vrijheid. Wij helpen klanten graag met het vinden van een optie die aansluit op hun persoonlijke situatie. Wanneer u bij ons uw voertuig verpand kunt u geld lenen zonder zorgen.

verpanden

Afgewezen door onze bank omdat wij een te laag inkomen hadden. Bij wijverpandenautos konden we direct terecht. Wij kozen ervoor om de auto te blijven gebruiken ipv stallen. Het was een goed oplossing voor ons tijdelijke geldprobleem.

Den Bosch

verpanden

Ik ben superblij dat ik op deze manier geld kon lenen met mijn auto als onderpand. Ik had hem alleen wel nodig voor mijn werk, maar dat was geen probleem. Ik kon de auto gewoon blijven gebruiken. Na 5 maanden heb ik de lening weer terugbetaald.

Maarn

verpanden

Normaal moet je je auto achterlaten als onderpand om geld te lenen maar hier hoefde dat niet. Ik heb voor een half jaar geld geleend en het daarna weer afgelost. Ik vind dit een goeie manier om kort geld te lenen. Dat kan niet bij mijn bank.

Tilburg

verpanden

Gelukkig konden wij hier terecht voor een lening. Overal aangevraagd en afgewezen maar hier niet. Wij wilden onze auto blijven gebruiken en dat kon gewoon. Het geld stond direct op onze rekening, binnen een dag. Ik kan het iedereen aanraden.

Heerenveen

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?