Hoeveel geld heeft u nodig?

Stap 1

Vul het gewenste bedrag en looptijd in
u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Stap 2

Na goedkeuring ontvangt u direct het gewenste bedrag

Stap 3

Tijdens de looptijd van de verpanding kunt u gewoon met de oldtimer blijven rijden

oldtimer verkopen

Uw oldtimer verpanden

Uw oldtimer is een kostbare auto, maar wanneer u plotseling geld nodig heeft, zou het toch handig zijn als u de waarde in geld zou kunnen gebruiken. Dit kan nu heel eenvoudig door uw oldtimer te verpanden. Een andere optie die u zou kunnen kiezen is om uw klassieker te verkopen. Maar uw prachtige Mustang uit ’69 of die Mercedes uit de jaren ’50 verkopen is wel erg rigoureus. U kunt uw oldtimer verpanden en binnen 24 uur over het geld beschikken. De werkwijze is eenvoudig: Uw oldtimer dient een minimale waarde van €1.000,- te hebben en het geldbedrag dat u wilt lenen is niet hoger dan de waarde van het onderpand. Er zit geen limiet aan het te lenen bedrag zolang dit niet hoger is dan de waarde van uw oldtimer.

Uw oldtimer verpanden is de oplossing

Tijdens de looptijd van de lening wordt uw oldtimer gestald in een beveiligde, verwarmde en verzekerde stalling. In veel gevallen is dit zelfs veiliger dan wanneer u de oldtimer thuis heeft staan. Uw oldtimer verpanden kan handig zijn en de uitkomst bieden, u kunt direct over het geld beschikken en uw oldtimer staat tevens veilig gestald.

Wilt u liever blijven rijden in uw oldtimer? Dat kan ook, de keuze is aan u.

Voertuig verpanden

Uw oldtimer verpanden en blijven rijden?

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw oldtimer blijven gebruiken

Wilt u tijdens de looptijd van het verpanden in uw oldtimer blijven rijden? Dat is mogelijk, de keuze is aan u om de oldtimer te blijven rijden of bij ons te stallen.

verpanden

Onze oldtimer gebracht en laten stallen. Alles keurig geregeld door de uiterst vriendelijke mevrouw aan de balie. Wij zijn duidelijk geïnformeerd en zijn zer tevereden over de hele gang van zaken.

Rhenen

verpanden

Het verpanden en ontvangen van het geld was in één dag geregeld. De stalling zag er keurig en veilig uit. Het verpanden van onze lievelingsauto was een goede oplossing voor ons probleem.

Blaricum

verpanden

Goeie oplossing om zonder een bank toch geld te kunnen lenen.  De oldtimer werd veilig gestald, ik kon direct over het geld beschikken en na 6 maanden heb ik hem weer opgehaald.

Amstelveen

verpanden

Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen alle tijd en aandacht van de gastvrouw aldaar. Fijn dat het zo snel geregeld kon worden want wij hadden het geld echt heel snel nodig. Complimenten!

Roermond

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?