Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden

U direct het geld, wij tijdelijk uw onderpand

Aanvragen gaat erg eenvoudig. U vult een aanvraagformulier op deze website. U ontvangt binnen één werkdag een voorstel en kunt daarna een afspraak maken via email/telefonisch met één van medewerkers. Tijdens die afspraak wordt de auto getaxeerd die u wilt verpanden. Het afgesproken bedrag krijgt u meteen contant of per bank uitbetaald. U kunt, als u dat wilt, er ook voor kiezen om met de auto te blijven rijden. De keuze is aan u. Wij doen geen BKR toets.

Auto verpanden blijven rijden

Om uw auto te verpanden en te kunnen blijven rijden heeft u geen vast inkomen nodig en wordt er geen BKR check gedaan. Wilt u uw auto verpanden, maar heeft u uw auto wel gewoon nodig? Dan kunt u bij wijverpandenautos.nl de auto verpanden en blijven rijden! Zo hoeft u uw auto niet te missen en kunt u deze gewoon blijven rijden.

Auto verpanden blijven rijden

verpanden

Als zzp’er kreeg ik geen lening van de bank omdat ik onvoldoende inkomen had. Maar hier wel, en zelfs binnen een dag! Ik kon de auto ook blijven rijden en blijven gebruiken voor mijn werkzaamheden.Ik ben erg blij dat deze mogelijkheid bestond.

Bunschoten

verpanden

Vanwege onze leeftijd kregen wij geen lening van de bank.Toen met onze camper naar wijverpandenautos gegaan en de camper verpand. Na een half jaartje alles terugbetaald en onze camper weer opgehaald om ermee op vakantie te gaan.

Utrecht

verpanden

Ik had er nog nooit van gehoord maar zag het op Google staan. Ben heel goed geholpen met deze manier van lenen omdat best wel snel geld nodig had en niet terecht kon bij mijn bank. Ik heb mijn auto verpand en er ook voor gekozen om hem te blijven rijden.

Den Dolder

verpanden

Als ondernemer bleek het onmogelijk om een financiering te krijgen. Gelukkig kon ik mijn Volkswagenbus verpanden en te blijven rijden, het geld stond binnen een dag op mijn rekening. Mooie oplossing voor mijn probleem.

Eindhoven

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?