Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden Emmen

Auto verpanden Emmen

Ontdek de vele voordelen van auto’s belenen. Gaat u bijvoorbeeld uw auto verpanden in Emmen, dan kunt u zeer flexibel lenen. Deze vorm van geld lenen is een stuk eenvoudiger dan traditioneel lenen via een bank of andere instantie. Ook in vergelijking met tweedehandsspullen verkopen is verpanden over het algemeen voordeliger. Wellicht de beste manier van goederen belenen, is een voertuig als onderpand aanbieden. Bij ons pandjeshuis kunnen alle auto’s die verpand worden op de naam van de eigenaar blijven staan. Dit betekent dat u tijdens het belenen gewoon in uw voertuig kunt blijven rijden. Ontdek hieronder hoe u verpandt.

Hoe kunt u uw auto verpanden in Emmen?

Om uw voertuig te gaan belenen, kunt u moeiteloos zelf uw aanbod aanmelden. Een auto verpanden vanuit Emmen kunt u via onze website regelen. Wanneer u de site bezoekt, gaat u direct naar het aanmeldformulier als u op ‘vrijblijvend aanvragen’ klikt. Iedere aanmelding is bij ons vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast. Eerst zorgen we dat de waarde vakkundig bepaald wordt door een taxateur. Vervolgens stellen we u op de hoogte zodat u voor uzelf kunt bepalen of het bedrag hoog genoeg is. Pas na uw akkoord gaan we verder met het verpandproces. Maak zelf een afspraak voor de afhandeling wanneer u dat uitkomt.

Auto verpanden Emmen

Professionele afhandeling op locatie

Bent u helemaal tevreden met ons voorstel en is de afspraak voor de afhandeling gemaakt? Dan kunt u op locatie het leenbedrag direct in ontvangst nemen. Een medewerker regelt de administratie voor u en u ontvangt het geld. Uitbetaling is mogelijk in contant geld of als overboeking. U kunt indien gewenst direct cash op zak hebben. Gaat uw voorkeur uit naar een bedrag op uw rekening, dan regelen we dat voor u. Ook met een (spoed)overboeking hebt u zeer snel een lening.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?