Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Ede

Auto belenen Ede

Heeft u een onverwacht hoge rekening ontvangen en zit u momenteel met uw handen in het haar omdat u niet goed weet hoe u deze hoge rekening moet betalen? Dan willen wij u graag vertellen dat u bij ons uw auto belenen in Ede kunt. Wij helpen u graag en wij willen u daarom ook vragen om snel een keer een aanvraag bij ons in te dienen. Het enige wat wij van u vragen, is dat u bij ons een auto komt verpanden die nog minstens duizend euro waard is. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken en u snel laten weten of wij u kunnen helpen.

Kom uw auto belenen in Ede en wij geven u meteen geld

Wanneer wij van mening zijn dat wij u kunnen helpen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Accepteert u dit bod, dan nodigen wij u uit om bij een van onze panden langs te komen om de benodigde contracten in orde te maken. Vervolgens kunt u er voor kiezen om uw geld meteen cash te ontvangen of om het via een spoedoverschrijving op uw rekening gestort te krijgen. Zo heeft u meteen het geld op zak dat u nodig had.

Auto belenen Ede

Auto belenen Ede

U kunt uw auto gewoon weer mee naar huis nemen

Wanneer u bij ons een lening afsluit, betekent dat niet dat u uw wagen bij ons hoeft in te leveren. Wanneer u bij ons uw auto belenen in Ede komt, kunt u uw wagen namelijk gewoon blijven gebruiken. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van de wagen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan snel even contact met een van onze medewerkers op. Hij of zij legt u graag nog een keer uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?