Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen

Auto belenen

Hoe kunt u uw auto belenen via onze website? We bieden u verschillende mogelijkheden aan om het leenproces te starten. Om uw aanbod aan te melden kunt u gebruikmaken van ons online aanmeldformulier. Als u liever persoonlijker contact wilt, kunt u ook telefonisch contact opnemen. Dan kunt u met een medewerker een afspraak maken om op locatie een waardebepaling te laten doen door een taxateur. Kiest u voor een aanvraag via het formulier, dan kunt u thuis snel en eenvoudig de benodigde gegevens doorgeven. Aan de hand van de informatie zal een vakkundige taxateur professioneel de waarde vaststellen.

Per direct uw auto belenen

Het mooie van onze service is de snelle afhandeling. Wanneer we vakkundig de waarde hebben bepaald, sturen we u direct bericht. Omdat onze service vrijblijvend is, kunt u op dat moment ook nog kiezen voor accepteren of weigeren. Wilt u 100% zeker uw auto belenen bij ons? Dan kunt u gemakkelijk een afspraak maken om per direct de zaken af te ronden op locatie. Uw voertuig verpanden bij Wij Verpanden Auto’s is daarom erg snel en eenvoudig. Het is de ideale optie voor iedereen die binnen korte tijd geld nodig heeft. Ook als u contant geld nodig hebt, kunt u bij ons terecht. Kies bij ons zowel uit een contante uitbetaling als een (spoed)overboeking.

Auto belenen

Lening met veel vrijheid

U verpandt uw voertuig bij ons niet alleen snel; u hebt ook veel vrijheid. Er zijn slechts enkele voorwaarden voor onze leningen. Alle auto’s die wij aannemen, moeten natuurlijk wel op de naam van de klant staan. Met de officiële papieren kunt u aantonen dat u momenteel de eigenaar bent. De hele leenfase blijft uw bezit ook op uw naam staan. U kunt dus zelfs tijdens het belenen in uw auto blijven rijden. Is uw aanbod daarnaast minimaal € 1000 waard? Dan kunt u al bij ons terecht.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?