Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Dordrecht

Auto belenen Dordrecht

Bent u woonachtig in Dordrecht en heeft u op korte termijn geld nodig? Dan kunnen wij waarschijnlijk veel voor u betekenen. Wij willen u uitnodigen om een keer een aanvraag bij ons in te dienen. Wij stellen als enige voorwaarde dat uw wagen nog minstens duizend euro waard is. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken en u zo snel mogelijk laten weten of wij u kunnen helpen. Wij zullen bij een positief oordeel u een bod uitbrengen. Het staat u uiteraard vrij om dit bod te weigeren.

Uw auto belenen in Dordrecht en snel geld ontvangen?

Als u bij ons uw auto belenen in Dordrecht komt, dan kunnen wij u al op heel korte termijn aan geld helpen. Wanneer u namelijk ons bod accepteert, nodigen wij u uit om een keer naar een van onze panden te komen. Hier zullen wij samen met u het papierwerk in orde maken dat nodig is voor het afsluiten van de lening die u van ons krijgt. Vervolgens kunnen wij u het geldbedrag meteen uitkeren. U kunt er voor kiezen om het geld contant te ontvangen, maar wij kunnen het ook middels een spoedoverschrijving op uw bankrekening storten.

Auto belenen Dordrecht

Auto belenen Dordrecht

U kunt uw auto gewoon blijven gebruiken

Wanneer u bij ons uw wagen komt verpanden, zullen wij deze niet innemen. Dat betekent dat u, terwijl u bij ons een lening hebt lopen, uw wagen gewoon kunt blijven gebruiken. Wij nodigen u van harte uit om bij ons een aanvraag in te dienen. Mocht u nog vragen hebben over onze procedure, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Hij of zij staat u graag te woord. Wij hopen dat wij u binnenkort het geld mogen lenen dat u momenteel nodig heeft.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?