Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Den Bosch

Auto belenen Den Bosch

Iedereen zit weleens krap bij kas en in dat geval is het goed om te weten welke mogelijkheden er dan nog over zijn om snel aan geld te komen. Bij ons kunt u uw auto belenen in Den Bosch en daar willen wij u graag wat meer over vertellen. Wanneer u namelijk snel geld nodig heeft, kunnen wij u dit geven mits uw wagen minimaal duizend euro waard is. Wanneer dit het geval is, kunt u bij ons een aanvraag indienen. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken en mochten wij u kunnen helpen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Uiteraard staat het u te allen tijde vrij om dit bod te weigeren.

Snel geld ontvangen? Kom uw auto belenen in Den Bosch!

Wanneer u op heel korte termijn een aanzienlijk geldbedrag nodig heeft, kunt u bij ons uw auto belenen in Den Bosch. Wij zullen kijken hoeveel geld wij u kunnen uitkeren en wanneer u dit bod accepteert, nodigen wij u van harte uit om naar een van onze panden te komen om het papierwerk in orde te maken. Wanneer dit klaar is, zijn wij de nieuwe eigenaar van uw wagen voor de periode waarin u uw schulden nog niet bij ons heeft afgelost.

Auto belenen Den Bosch

Auto belenen Den Bosch

Wilt u uw wagen gewoon blijven gebruiken?

Wanneer u bij ons uw wagen komt verpanden, betekent dat niet dat u deze hoeft in te leveren. Integendeel! Wanneer u bij ons geld komt lenen, mag u uw wagen gewoon weer mee naar huis nemen. Zo hoeft u dus niet in te leveren op uw comfort terwijl u uw schulden aan het aflossen bent. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan vooral even contact op met een van onze medewerkers. Deze staan u graag te woord.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?