Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden zoetermeer

Auto verpanden blijven rijden Zoetermeer

Vond u bij thuiskomst een dikke blauwe envelop op de deurmat en moet u nu een fors bedrag betalen, maar heeft u het geld niet beschikbaar? Dan kunnen wij u hopelijk helpen. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden maar toch blijven rijden in Zoetermeer. Bij ons kunt u eenvoudig een lening afsluiten met uw wagen als onderpand en wanneer wij de papieren in orde hebben gemaakt, kunt u gewoon weer in uw auto naar huis gaan. Wij hoeven uw auto namelijk niet in te nemen. Dit betekent dat u dus niet hoeft in te leveren op uw mobiliteit wanneer u bij ons geld komt lenen.

Wilt u uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Zoetermeer? Het kan!

Wanneer u graag uw auto verpanden wilt en wilt blijven rijden in Zoetermeer en de rest van het land, dan kunt u bij ons goed terecht. Vul vandaag nog het aanvraagformulier in dat u op deze site vindt. Wij nemen uw aanvraag binnen een dag in behandeling en wij laten u zo snel mogelijk weten of wij u kunnen helpen. U kunt van ons een bod verwachten wanneer uw wagen meer dan duizend euro waard is.

Auto verpanden blijven rijden Zoetermeer

U bent van harte welkom in ons pandjeshuis

Als u ons bod accepteert, zullen wij u uitnodigen om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de papieren met u in orde maken. Vervolgens kunt u meteen geld ontvangen. U kunt ervoor kiezen om contant geld te ontvangen, maar u kunt dit ook via een spoedoverschrijving via de bank laten plaatsvinden. Zo kunt u nog diezelfde dag uw schuldeisers tegemoet komen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons even te bellen of te mailen. Wij staan u graag te woord.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?