Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden zaanstad

Auto verpanden blijven rijden Zaanstad

Als u momenteel even krap bij kas zit, maar wel een forse rekening moet betalen, dan kunt u bij ons uw auto verpanden en toch blijven rijden in Zaanstad. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om op basis van uw auto geld te lenen, zonder dat u deze vervolgens bij ons achter hoeft te laten. Dat betekent dat u dus gewoon in uw wagen kunt blijven rijden zolang u bij ons een lening heeft openstaan. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen en zolang uw lening bij ons loopt, betalen wij de vaste lasten van uw wagen.

Hier kunt u uw auto verpanden en toch blijven rijden in Zaanstad!

Waarom zou u inleveren op uw mobiliteit wanneer u bij ons uw auto verpanden kunt om te blijven rijden in Zaanstad? Wij helpen u graag aan geld zonder u te beperken in uw bewegingsvrijheid. Deze optie is ideaal voor mensen met een eigen bedrijf, een gezin met jonge kinderen of mensen in andere situaties waarin u uw wagen niet kunt missen. Wilt u graag een aanvraag bij ons doen? Vul dan snel het formulier op onze site in en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten of wij u kunnen helpen.

Auto verpanden blijven rijden Zaanstad

Auto verpanden blijven rijden Zaanstad

Hoeveel geld heeft u nodig?

Wij kunnen u al helpen als uw wagen minimaal een waarde van duizend euro heeft. Mocht u meer geld nodig hebben dan uw wagen waard is, dan kunt u ook uw caravan of camper bij ons komen belenen. Ook voor deze voertuigen geldt dat wij deze niet hoeven in te nemen. U kunt dus gedurende de periode dat u bij ons leent, gewoon op vakantie gaan. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons even te mailen of bellen.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?