Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Utrecht

Auto verpanden blijven rijden Utrecht

Zit u even krap bij kas, maar moet u wel een forse rekening op korte termijn betalen? Dan kunnen wij u hopelijk een oplossing bieden. Bij ons kunt u namelijk een auto verpanden en daarna blijven rijden in Utrecht. Wij kunnen u namelijk een lening verstrekken op basis van uw wagen zonder dat wij uw wagen zullen innemen. Dit betekent dat u uw wagen gewoon weer mee naar huis kunt nemen wanneer u in ons pandjeshuis de papieren in orde heeft gemaakt. Sterker nog, zolang u bij ons een lening heeft lopen, betalen wij alle vaste lasten van uw wagen.

Uw auto verpanden en toch blijven rijden in Utrecht? Het kan!

Veel mensen denken niet snel aan de mogelijkheid om hun wagen te belenen omdat zij niet willen inleveren op hun mobiliteit. Dat is precies de reden waarom wij u aanbieden dat u bij ons uw auto verpanden en blijven rijden kunt in Utrecht. Wij snappen namelijk dat u zichzelf niet meer ongemak op de hals wilt halen. Mocht u dus een eigen bedrijf hebben en uw wagen niet kunnen missen, dan is dit een ideale manier om toch snel aan geld te kunnen komen. Ook particulieren helpen we overigens graag.

Auto verpanden blijven rijden Utrecht

Auto verpanden blijven rijden Utrecht

Wilt u meer geld lenen?

Bij ons kunt u niet alleen uw wagen verpanden, maar alle voertuigen van waarde. Denk hierbij aan een camper, een caravan of een sportauto. Zolang het een waarde heeft van minimaal duizend euro kunnen wij veel voor u betekenen. Wij kunnen u snel aan geld helpen en wij kunnen u dit contant aanbieden of het u via een spoedoverschrijving via de bank overmaken. Heeft u nog vragen? Aarzel dan vooral niet en neem snel even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?