Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Nijmegen

Auto verpanden blijven rijden Nijmegen

Het kan gebeuren dat u een rekening op de mat vindt waar u helemaal niet op had gerekend. Het wordt nog erger wanneer u merkt dat u momenteel even helemaal geen geld op uw rekening heeft staan om de factuur te betalen. In dat geval kunt u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Nijmegen en de rest van ons land. Zo kunt u uw schuldeisers tegemoetkomen zonder dat u hoeft in te leveren op uw mobiliteit. Wij willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken.

Uw auto verpanden en blijven rijden in Nijmegen? Wij regelen het graag!

Bij ons kunt u op heel korte termijn uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Nijmegen. Wij worden namelijk alleen contractueel de nieuwe eigenaar van uw auto. U kunt deze dus gewoon blijven gebruiken terwijl u bij ons een lening open heeft staan. Uiteraard zullen wij het contract weer wijzigen nadat u de lening bij ons heeft afgelost. U wordt dan gewoon weer de eigenaar van uw wagen. Vul daarom vandaag nog even het aanvraagformulier in dat u op deze site kunt vinden. Doorgaans kunnen wij uw aanvraag al binnen een dag verwerken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een mail sturen met daarin een bod wanneer wij u geld willen lenen.

Auto verpanden blijven rijden Nijmegen

Auto verpanden blijven rijden Nijmegen

U kunt het geld bij ons pandjeshuis ophalen

Als u het bod accepteert dat wij u per mail zullen uitbrengen, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Wij zullen daar de contracten met u in orde maken en vervolgens kunt u kiezen of u het geld contant wilt ontvangen of dat u het via een spoedoverschrijving via de bank wilt ontvangen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?