Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Haarlemmermeer

Auto verpanden blijven rijden Haarlemmermeer

Mocht u momenteel krap bij kas zitten, maar wel een forse rekening moeten betalen, dan kunt u altijd bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Haarlemmermeer. Bij ons kunt u namelijk een lening afsluiten op basis van uw wagen, zonder dat u deze vervolgens bij ons hoeft te laten staan. Wij worden namelijk enkel op papier de nieuwe eigenaar van de wagen. Zo kunt u dus gewoon uw schulden aflossen zonder dat u hoeft in te leveren op uw mobiliteit. Dit is vooral heel gunstig voor mensen die een eigen bedrijf hebben en hun auto niet kunnen missen.

Bij ons kunt u eenvoudig uw auto verpanden en toch blijven rijden in Haarlemmermeer

Bij ons kunt u uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Haarlemmermeer. Het enige wat u hoeft te doen, is het aanvraagformulier op deze site even in te vullen. Vervolgens nemen wij uw aanvraag in behandeling en mochten wij u kunnen helpen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Uiteraard is het geheel aan u of u dit bod accepteert of niet. Accepteert u het, dan mag u naar ons pandjeshuis komen waar wij de papieren met u in orde zullen maken.

Auto verpanden blijven rijden Haarlemmermeer

Auto verpanden blijven rijden Haarlemmermeer

Hoe wilt u uw geld het liefst ontvangen?

Als wij de papieren eenmaal in orde hebben gemaakt, kunt u kiezen om het geld direct contant te ontvangen, maar u kunt het ook laten overschrijven via een spoedoverschrijving naar uw bankrekening. Zo kunt u het diezelfde dag nog overmaken aan uw schuldeisers. Heeft u na verloop van tijd uw lening bij ons afgelost, dan zullen wij de papieren weer in orde maken zodat u weer de eigenaar van uw wagen wordt. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem snel even contact met ons op!

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?