Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Haarlem

Auto verpanden blijven rijden Haarlem

Zit u krap bij kas maar heeft u toch dringend behoefte aan geld? Dan kunt u bij ons uw auto verpanden en toch blijven rijden in Haarlem. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw wagen te belenen zonder dat u deze hoeft in te leveren. Wij worden namelijk enkel contractueel de nieuwe eigenaar van uw wagen. Zolang u bij ons een lening heeft openstaan, betalen wij ook de vaste lasten van uw wagen. Zo kunt u dus uw schulden aflossen zonder dat deze door uw nieuwe lening verder oplopen. Vul snel het aanvraagformulier in dat u op deze site kunt vinden.

Snel uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Haarlem? Het kan!

Wie zijn of haar auto verpanden wil en daarna blijven rijden wil in Haarlem, is bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij kunnen u al op heel korte termijn van dienst zijn. Wanneer u bij ons een aanvraag indient en uw wagen is gelijk aan of meer dan duizend euro waard, dan kunt u van ons een bod verwachten. Het staat u vrij om dit bod te weigeren. Accepteert u het dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen om hier de papieren in orde te maken.

Auto verpanden blijven rijden Haarlem

Auto verpanden blijven rijden Haarlem

Wilt u uw geld via de bank of liever cash ontvangen?

Als de papieren door een van onze medewerkers in orde zijn gemaakt, zullen wij u het geld uitkeren. Dit kan gedaan worden via een spoedoverschrijving via de bank, maar u kunt het geld ook cash ontvangen. Zo kunt u het geld dezelfde dag nog gaan uitgeven wanneer u dat graag zou willen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Aarzel dan niet en neem gerust even contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?