Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Groningen

Auto verpanden blijven rijden Groningen

Groningers opgelet! Wanneer u op korte termijn geld nodig heeft, maar u heeft niet de mogelijkheid om dit bij vrienden, familie of wie dan ook te lenen, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en toch blijven rijden in Groningen en de rest van het land. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om geld te lenen op basis van uw auto, mits deze een dagwaarde heeft van minimaal duizend euro. Zonder dat u uw wagen bij ons hoeft in te leveren. Dit maakt deze optie heel geschikt voor mensen die hun wagen niet lang kunnen missen in verband met werk of gezin.

Uw auto verpanden en toch blijven rijden in Groningen? Daar doen wij niet moeilijk over!

Een auto is een ding dat u vaak maar moeilijk langere tijd kunt missen. Vandaar dat u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden kunt in Groningen. Wij zorgen er zo voor dat u uw schuldeisers tegemoet kunt komen zonder dat u hoeft in te leveren op uw mobiliteit. Heeft in interesse in onze diensten, dan kunt u altijd even het aanvraagformulier op deze site invullen. Wij geven u doorgaans uiterlijk de eerstvolgende werkdag al bericht of wij u kunnen helpen of niet.

Auto verpanden blijven rijden Groningen

Auto verpanden blijven rijden Groningen

U bent welkom in ons pandjeshuis

Wij zullen u een mail sturen met daarin een bod. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om het contract in orde te maken. Wanneer dit gereed is, zullen wij u het geld overhandigen. Dit kan cash, maar wanneer u een spoedoverschrijving via de bank prefereert, is dit ook goed mogelijk. In beide gevallen kunt u diezelfde dag het geld al uitgeven. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?