Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Eindhoven

Auto verpanden blijven rijden Eindhoven

Het kan iedereen overkomen dat hij of zij even krap bij kas zit op het moment dat er juist een forse rekening is binnengekomen. Dit is echter geen reden tot paniek, omdat wij u in deze situatie de oplossing kunnen bieden. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en blijven rijden in Eindhoven. Wij werken volgens het principe dat wij alleen contractueel de nieuwe eigenaar van uw wagen worden gedurende de tijd dat u bij ons een lening heeft lopen. Heeft u na verloop van tijd de lening afbetaald, dan beëindigen wij het contract en bent u weer de eigenaar van uw wagen.

Uw auto verpanden en toch blijven rijden in Eindhoven? Waarom niet?

Veel mensen zijn vandaag de dag sterk afhankelijk van hun auto omdat zij deze nodig hebben voor hun werk. Vandaar dat veel mensen er niet aan moeten denken om hun wagen te moeten missen. Bij ons kunt u echter uw auto verpanden en blijven rijden in Eindhoven. Vul het formulier elders op onze site in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wanneer wij u kunnen helpen, zullen wij u een bod uitbrengen. Het staat u uiteraard vrij om dit bod te weigeren. U zit in deze fase namelijk nog nergens aan vast.

Auto verpanden blijven rijden Eindhoven

Auto verpanden blijven rijden Eindhoven

U kunt ook uw camper bij ons belenen

Wanneer u meer geld nodig heeft en bijvoorbeeld ook een camper heeft, kunt u deze ook bij ons belenen. Wij accepteren namelijk alle voertuigen van waarde, maar ook caravans zijn van harte welkom. Hoe meer u bij ons komt belenen, hoe meer geld u kunt krijgen. Wij keren altijd contant uit of via een spoedoverschrijving via de bank. Wilt u meer weten? Schroom dan niet om even contact met ons te zoeken. Wij helpen u namelijk graag.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?