Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden den haag

Auto verpanden blijven rijden Den Haag

Als u schulden heeft die u op korte termijn moet aflossen, maar wanneer u het geld momenteel niet beschikbaar heeft om deze schulden af te lossen, kunnen wij u hopelijk helpen. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Den Haag. U leest het goed, wij nemen uw wagen niet in wanneer u deze bij ons komt belenen. Wij hebben namelijk een beleid dat wij alleen op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen worden. Een aanvraag indienen is heel eenvoudig; u kunt het formulier elders op deze site invullen en dan zullen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken.

Uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Den Haag? Geen probleem!

Als u werkzaam bent als zzp’er en u kunt uw wagen niet missen omdat u anders uw werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren, is het goed om te weten dat u bij ons uw auto verpanden en kunt blijven rijden in Den Haag. Zolang u bij ons een lening heeft lopen, blijft deze regeling van kracht. Heeft u na verloop van tijd uw lening bij ons afbetaald, dan zorgen wij dat de papieren weer in orde worden gemaakt en dat u weer de rechtmatige eigenaar van uw wagen wordt. Zo kunt u dus uw schulden afbetalen zonder dat u hoeft in te leveren op uw mobiliteit.

Auto verpanden blijven rijden Den Haag

Auto verpanden blijven rijden Den Haag

Hoeveel geld heeft u nodig?

Wij kunnen u helpen wanneer uw wagen nog minimaal een waarde heeft van duizend euro. Wanneer dit het geval is, zullen wij u een bod uitbrengen. Uiteraard staat het u vrij om dit bod te weigeren. Accepteert u het, dan nodigen wij u uit om naar een van onze pandjeshuizen te komen waar u het geld kunt ontvangen. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?