Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Den Bosch

Auto verpanden blijven rijden Den Bosch

Soms denkt u uw financiën behoorlijk op de rit te hebben en dan ineens krijgt u een forse rekening waar u geen rekening mee had gehouden. Mocht u zich in deze situatie herkennen, dan kunnen wij u hopelijk hulp bieden. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Den Bosch. Dit betekent dus dat u uw auto niet hoeft te missen gedurende de periode dat u bij ons een lening heeft openstaan. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Zodra u uw lening bij ons heeft afgelost, wijzigen wij de papieren weer en wordt u weer de eigenaar van uw wagen.

Uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Den Bosch? Daar doen wij niet moeilijk over!

Veel mensen kunnen hun auto niet lang missen. Dit geldt in het bijzonder voor mensen die bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebben of voor mensen met een gezin. Vandaar dat u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden kunt in Den Bosch. Vul daarom snel even het aanvraagformulier in om te bekijken of wij u ook kunnen helpen. Wij kunnen u namelijk een lening laten afsluiten wanneer uw wagen minimaal duizend euro waard is.

Auto verpanden blijven rijden Den Bosch

Auto verpanden blijven rijden Den Bosch

Wij accepteren ook caravans en campers

Wanneer u meer geld nodig heeft dan u op basis van uw wagen kunt lenen, kunt u ook uw caravan of camper bij ons belenen. Alles van waarde wordt door ons in ontvangst genomen en voor alles geldt dat wij deze voertuigen niet in zullen nemen. U hoeft dus nooit in te leveren op uw luxe wanneer u bij ons een lening afsluit. Heeft u nog vragen over onze procedures? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan u namelijk graag te woord.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?