Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Breda

Auto verpanden blijven rijden Breda

Heeft u op zeer korte termijn geld nodig, maar heeft u niet de mogelijkheid om dit bij vrienden of familie of de bank te lenen? Dan kunnen wij u goed helpen. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Breda en de rest van ons land. Wij helpen u graag om uw schulden af te lossen en wij maken het u daarbij graag gemakkelijk. Vandaar dat wij u de auto gewoon weer mee naar huis geven wanneer u bij ons de contracten heeft getekend. Sterker nog; zolang u bij ons een lening heeft openstaan, zullen wij de vaste lasten van uw wagen voor u betalen.

Snel uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Breda? Het kan heus!

Wij vinden het belangrijk dat u niet hoeft in te leveren op uw mobiliteit wanneer u bij ons geld wilt komen lenen. Vandaar dat u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden kunt in Breda. Wij bieden deze optie speciaal voor mensen die hun auto niet lang kunnen missen. Denk hierbij aan zzp’ers, maar ook gezinnen met (jonge) kinderen. Wij snappen dat u uw auto waarschijnlijk dagelijks nodig heeft en vandaar dat wij u deze gewoon blijven laten gebruiken.

Auto verpanden blijven rijden Breda

Auto verpanden blijven rijden Breda

Wij nodigen u uit om naar ons pandjeshuis te komen

Wanneer u het bod accepteert dat wij u per mail uitbrengen, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier maken wij het contract met u in orde en vervolgens kunt u het geld contant of via de bank ontvangen. Zo kunt u diezelfde dag nog tegemoetkomen aan uw schuldeisers. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u antwoord te geven op uw vragen.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?