Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Arnhem

Als u geld nodig heeft, maar niet bij de bank of bij vrienden of familie terechtkunt, dan kunt u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Arnhem en de rest van het land. Wanneer u bij ons namelijk een lening op basis van uw wagen afsluit, hoeft u deze wagen niet bij ons achter te laten. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Dit betekent dat u dus gewoon in uw wagen kunt blijven rijden. Wanneer u de lening eenmaal bij ons heeft afgelost, zullen wij de papieren weer in orde maken zodat u weer de eigenaar van uw wagen wordt.

Uw auto verpanden en blijven rijden in Arnhem? Wij maken het mogelijk!

Mocht u op korte termijn geld nodig hebben om uw schulden af te lossen, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Als u een wagen met een dagwaarde van minimaal duizend euro heeft, kunnen wij u helpen. Vul daarom snel het aanvraagformulier op deze site in en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten hoeveel u bij ons kunt lenen. Accepteert u ons bod, dan bent u van harte welkom om naar een van onze pandjeshuizen te komen.

Auto verpanden blijven rijden Arnhem

Auto verpanden blijven rijden Arnhem

Wij kunnen u contant of via de bank uitbetalen

Wanneer u naar ons pandjeshuis komt, zullen wij met u de papieren in orde maken. Als alles gereed is, zullen wij u uitbetalen. U kunt kiezen om uw geld contant te ontvangen of dit via een spoedoverschrijving via de bank te doen. Het is maar net wat u het liefste wilt. Heeft u nog vragen over onze diensten? Schroom dan vooral niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?