Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto verpanden blijven rijden Almere

Auto verpanden blijven rijden Almere

Heeft u te horen gekregen dat u nog maar een paar dagen heeft om uw schuld af te lossen, maar heeft u momenteel het geld niet beschikbaar om aan uw schuldeiser tegemoet te komen? Dan kunt u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Almere. Wij bieden u de mogelijkheid om geld te lenen op basis van uw wagen, zonder dat u deze hoeft af te staan gedurende de periode dat u bij ons een lening hebt lopen. Wij nodigen u daarom uit om vandaag nog het aanvraagformulier in te vullen dat u op deze site kunt vinden. Doorgaans zullen wij u binnen een dag bericht geven. Kunnen wij u helpen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Het staat u uiteraard vrij om dit bod te weigeren.

Bij ons kunt u uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Almere en de rest van het land

Als u bij ons geld wilt komen lenen, kunt u uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Almere. Als u ons bod accepteert, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen om daar de contracten in orde te maken. Vervolgens kunt u het geld contant of via een spoedoverschrijving via de bank ontvangen. Zo kunt u dus diezelfde dag nog uw schulden aflossen.

Auto verpanden blijven rijden Almere

Auto verpanden blijven rijden Almere

Wilt u meer geld lenen?

Wanneer u meer geld nodig heeft dan u op basis van uw auto bij ons kunt lenen, dan kunt u ook uw camper of uw caravan bij ons komen belenen. Alles met een minimale dagwaarde van duizend euro wordt door ons aangenomen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Aarzel dan vooral niet en neem gerust even contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?