Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Utrecht

Auto belenen en blijven rijden Utrecht

Heeft u snel geld nodig en heeft u de beschikking over een eigen auto? Dan kunt u bij Wijverpandenauto’s.nl uw auto belenen en toch blijven rijden in Utrecht en omstreken. U krijgt direct contant geld mee, en u mag gewoon in uw eigen auto naar huis. De perfecte oplossing als u snel geld nodig heeft. Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Hoe kunt u uw auto belenen en blijven rijden in Utrecht?

Een auto belenen en toch blijven rijden in Utrecht is heel gemakkelijk bij Wijverpandenauto’s.nl. Allereerst meldt u uw auto aan, en dit kan zowel online als telefonisch. Wij vragen u het model, type en kenteken door te geven, zodat we zo goed mogelijk een inschatting kunnen maken van de waarde van de auto. Ook vragen we u een aantal foto’s te uploaden en om de kilometerstand in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij beoordelen of uw auto in aanmerking komt om te verpanden. Is dit het geval dan maken wij voor u een afspraak met de taxateur, waar de waarde van uw auto definitief wordt vastgesteld. De taxateur kijkt hiervoor naar de staat van uw auto, maar raadpleegt ook actuele koerslijsten. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs voor uw auto krijgt.

Auto belenen blijven rijden Utrecht

Auto belenen blijven rijden

Al vanaf 1000 euro

Een auto verpanden kan bij Wijverpandenauto’s.nl al vanaf 1000 euro, dus als u auto minstens €1000,- waard is dan kunt u bij de taxateur direct beslissen om uw auto te verpanden. U krijgt dan ook direct het geld contant mee, of we maken het over door middel van een spoedoverboeking. Op deze manier heeft u snel de beschikking over het geld. En het mooiste is natuurlijk dat u gewoon weer in uw eigen auto naar huis rijdt! De perfecte oplossing als u even cash nodig heeft, of dat nu voor slechts enkele weken is voor een langere periode.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?