Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Tilburg

Auto belenen en blijven rijden in Tilburg

Wilt u uw auto belenen en blijven rijden in Tilburg en omstreken? Dan bent u bij Wijverpandenauto’s.nl aan het juiste adres! Wij geven direct contant geld voor iedere auto met een minimale waarde van 1000 euro, en u mag gewoon blijven rijden in uw auto. De perfecte oplossing dus als u de beschikking heeft over een eigen auto en snel geld nodig heeft. Het werkt heel eenvoudig: u neemt contact met ons op voor een taxatie, waarna bij de taxatie de waarde van de auto wordt vastgesteld. U krijgt dan direct het geld mee, terwijl u wel gewoon mag blijven rijden in uw auto. En na de afgesproken looptijd koopt u de wagen weer terug voor hetzelfde bedrag.

Ook uw auto belenen en blijven rijden in Tilburg?

Wilt u ook uw auto belenen en blijven rijden in Tilburg? Dan is de eerste stap het contact opnemen met Wijverpandenauto’s.nl. Dat kan via onze website, waar u een aanmeldformulier vindt, maar ook telefonisch is dit mogelijk. Wij maken dan een inschatting van de waarde van uw auto en maken voor u een afspraak bij de taxateur. Deze beoordeeld uw auto aan de hand van actuele koerslijsten, en uiteraard de staat van de auto. Is de auto minimaal 1000 euro waard? Dan kunt u direct uw auto verpanden en krijgt u gelijk contant geld mee.

Auto belenen blijven rijden Tilburg

Auto belenen blijven rijden

Verpanden was nog nooit zo makkelijk

Een auto verpanden kan bij Wijverpandenauto’s.nl dus al bij auto’s vanaf 1000 euro. Daarnaast moet de auto ook daadwerkelijk op uw naam staan, of de eigenaar moet aanwezig zijn bij het verpanden. En natuurlijk is het belangrijk dat u de juiste papieren meeneemt, zodat we snel de verpanding kunnen regelen. Heeft u nog vragen of wilt u weten hoeveel uw auto waard is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?