Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Rotterdam

Uw auto belenen en blijven rijden in Rotterdam!

Wilt u uw auto belenen en blijven rijden in Rotterdam? Kijk dan niet verder dan Wijverpandenauto’s.nl. Bij ons kunt u terecht als u een eigen auto heeft en snel geld nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk geldzorgen heeft. Wij bepalen voor u de waarde van de auto, waarna u de bolide voor maximaal dat bedrag kunt belenen. Binnen 24 uur kunt u het bedrag al hebben ontvangen, contant of via spoedoverboeking op uw rekening. Heeft u dus snel geld nodig? Neem dan contact op met Wijverpandenauto’s.nl voor een vrijblijvend bod.

Hoe werkt het?

Een auto belenen en blijven rijden in Rotterdam is bij ons heel gemakkelijk. Allereerst vult u online ons aanvraagformulier in. Hier geeft u door om welke auto het gaat, hoeveel geld u nodig heeft en hoelang u de auto wilt verpanden. Ook vult u het kenteken, het merk en het model in. Zo weten we precies om welke auto het gaat en hoe we u het beste kunnen helpen. Ook kunt u direct foto’s uploaden en de kilometerstand doorgeven. Zo kunnen we u direct adviseren of het geldbedrag dat u nodig heeft haalbaar is met uw auto.

Auto belenen blijven rijden Rotterdam

Auto belenen blijven rijden

Uw auto belenen en blijven rijden in Rotterdam kan al vanaf 1000 euro

De minimale waarde van uw auto moet bij ons 1000 euro bedragen. Deze waarde wordt vastgesteld bij een taxatie door een van onze taxateurs. Deze beoordeelt de auto aan de hand van actuele koerslijsten, zodat u altijd een eerlijk bedrag ontvangt. Is uw auto meer dan €1000,- waard? Dan kunt u direct uw auto verpanden en krijgt u het bedrag overhandigd. Na de afgesproken looptijd betaalt u ons het bedrag terug en is de auto weer geheel van u. En in de tussentijd kunt u mogelijk gewoon gebruik blijven maken van uw auto! Vraag ons naar de voorwaarden.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?