Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Nijmegen

Auto belenen en blijven rijden in Nijmegen

Bent u dringend op zoek naar contant geld en heeft u de beschikking over een eigen auto? Dan is Wijverpandenautos.nl wellicht iets voor u! Bij ons kunt u direct u uw auto belenen en blijven rijden in Nijmegen. Een unieke oplossing voor iedereen die snel geld nodig heeft. Wilt u ook weten hoeveel uw auto waard is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vul het aanvraagformulier in. Wij regelen dan voor u een taxatieafspraak.

Ook u kunt uw auto belenen en blijven rijden in Nijmegen

Het werkt heel simpel: u neemt contact met ons op, waarna een van onze taxateurs voor u een taxatie vaststelt. Dit gebeurt aan de hand van de staat van uw auto en actuele koerslijsten. Hiermee bepalen wij de waarde van uw auto. Als de auto minstens 1000 euro waard is dan komt uw auto in aanmerking om te worden verpand, als u daartoe besluit. Dat kan na de taxatie, waarbij u dan direct contant geld meekrijgt. Ook kunt u kiezen voor een spoedoverboeking.

Auto belenen blijven rijden Nijmegen

Auto belenen blijven rijden

Wanneer kunt u uw auto belenen?

Let wel op dat uw auto op uw eigen naam moet staan, zodat u uw auto kunt belenen bij ons. Staat de auto niet op uw eigen naam? Dan moet de eigenaar aanwezig zijn bij de taxatie. Ook moet u uiteraard de juiste eigendomspapieren meenemen. Wij belenen dan uw auto, waarbij deze gewoon op uw naam blijft staan. U kunt dus uw auto belenen en toch blijven rijden in Nijmegen. En is de looptijd voorbij, dan koopt u voor hetzelfde bedrag uw auto weer terug. De perfecte oplossing dus voor iedereen die snel geld nodig heeft, maar ook in zijn eigen auto wil blijven rijden.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?