Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden Haarlem

Auto belenen en toch blijven rijden in Haarlem

Wijverpandenauto’s.nl biedt een unieke service in Haarlem: de mogelijkheid om uw auto te belenen en toch blijven rijden in Haarlem en omstreken! U brengt uw auto langs bij een van ons taxateurs, wij bepalen hoeveel uw auto waard is en u kunt direct uw auto belenen. Uw auto komt dan even op naam te staan van onze firma, maar dat betekent niet dat u de auto bij ons achterlaat. Heeft u dus snel geld nodig, en heeft u een auto waarvan u de eigenaar bent? Dan kunt u bij ons snel geld krijgen voor uw auto, zonder dat u er afstand van hoeft te doen!

Simpel en eenvoudig uw auto belenen

Een auto belenen is bij Wijverpandenauto’s.nl is heel eenvoudig. Eerst vult u online ons aanvraagformulier in, of neemt u telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat u een taxatieafspraak krijgt bij een van onze taxateurs. Hier wordt uw auto beoordeeld en krijgt u een betrouwbare taxatie. Hiervoor maakt de taxateur uiteraard gebruik van de meest actuele koerslijsten, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs krijgt. Na het taxeren kunt u direct uw auto laten verpanden en krijgt u het geld mee. Dat kan contant, maar we kunnen het ook met een spoedoverboeking op uw bankrekening laten storten. En het grote voordeel is dat u gewoon door kunt blijven rijden!

Auto belenen blijven rijden Haarlem

Auto belenen blijven rijden

Wanneer mag u uw auto belenen en blijven rijden in Haarlem?

Om uw auto te belenen en te blijven rijden in Haarlem is het wel essentieel dat de auto op uw naam staat, of dat de eigenaar van de auto aanwezig is bij de taxatie. Ook moet u in het bezit zijn van de benodigde eigendomspapieren, zodat we zeker weten dat de auto van u is. Daarnaast moet de auto een minimale waarde van 1000 euro hebben. Voldoet u aan deze eisen? Dan kunt u uw auto belenen en toch blijven rijden!

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?