Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden Groningen

Auto belenen en toch blijven rijden in Groningen

Wilt u uw auto belenen, maar wel blijven rijden in Groningen? Dan bent u bij Wijverpandenauto’s.nl aan het juiste adres! Bij ons kunt u gemakkelijk uw auto belenen voor een eerlijke prijs, terwijl de auto gewoon op uw eigen naam blijft staan. U mag er dus gewoon mee blijven rijden. Na de afgesproken looptijd betaalt u het bedrag terug waartegen u uw auto heeft verpand en de auto is weer geheel van u. Heeft u dus snel cash nodig en heeft u een eigen auto? Dan is Wijverpandenauto’s.nl de oplossing voor u.

Een auto belenen en blijven rijden in Groningen: heel gemakkelijk

Een auto verpanden is heel gemakkelijk bij ons. Allereerst neemt u contact met ons op, door te bellen met een van onze medewerkers of door het online contactformulier in te vullen. Hier kunt u ook direct invullen om welke auto het gaat en hoeveel geld u nodig heeft. Een van onze medewerkers maakt dan voor u een afspraak bij een taxateur, die precies bepaalt hoeveel uw auto waard is. Daarbij maken we gebruik van actuele koerslijsten, en natuurlijk de staat van de auto. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs voor uw auto krijgt. Heeft de taxateur de prijs vastgesteld dan kunt u direct uw auto belenen, maar wel blijven rijden in Groningen. U krijgt direct het geld contant mee, of u krijgt het overgemaakt via een spoedoverboeking.

Auto belenen blijven rijden Groningen

Auto belenen blijven rijden

Minimale waarde van de auto

Wilt u uw auto verpanden? Let dan wel op dat uw auto minstens 1000 euro waard moet zijn. Auto’s met een waarde lager dan 1000 euro kunnen wij jammer genoeg niet aannemen. Ook moet de auto op uw naam staan, of de eigenaar moet aanwezig zijn. Voldoet uw auto aan deze eisen? Dan kunt ook u uw auto verpanden. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende taxatie.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?