Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden enschede

Auto belenen en toch blijven rijden in Enschede

Een auto belenen was nog nooit zo makkelijk met de service van wijverpandenauto’s.nl. Wij regelen alles voor u, zodat u zo snel mogelijk de beschikking heeft over het juiste bedrag, zonder gedoe. Het werkt heel eenvoudig. Eerst neemt u contact op met een van onze medewerkers, door middel van het online aanvraagformulier, of telefonisch. U krijgt dan een afspraak, waar uw auto wordt getaxeerd door deskundige taxateurs. Deze bepalen hoeveel uw auto waard is, waarna u kiest voor hoeveel u de auto wilt laten verpanden. U krijgt direct het geld contact uitbetaald, of we maken het geld door middel van een spoedoverboeking over naar uw rekening. Vervolgens rijdt u met uw eigen wagen weer terug naar huis. Een unieke oplossing dus om uw auto te belenen en te blijven rijden in Enschede.

Zorg voor de juiste papieren

Een auto verpanden kan bij ons alleen als de auto ook daadwerkelijk op uw naam staat, of als de eigenaar op het moment van taxatie aanwezig is. U moet ook in het bezit zijn de juiste papieren, zodat we zeker weten dat de auto van u is. Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat u in uw auto kunt blijven rijden. Voldoet u aan deze eisen? Maak dan snel een afspraak en laat uw auto taxeren, zodat u direct weet voor hoeveel u uw auto kunt verpanden.

Auto belenen blijven rijden Enschede

Auto belenen blijven rijden

Waar moet u op letten als u kiest voor uw auto belenen en blijven rijden in Enschede

De waarde van uw auto moet minimaal 1000 euro bedragen. Dit wordt bepaald door een van onze deskundige taxateurs, waarbij zij uiteraard gebruik maken van actuele koerslijsten. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw auto. Voldoet u aan al onze eisen? Dan kunt u direct uw auto belenen en toch blijven rijden in Enschede! Neem snel contact op met een van onze medewerkers voor een taxatie.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?