Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden Eindhoven

Auto belenen en blijven rijden in Eindhoven

Uw auto belenen en blijven rijden in Eindhoven? Bij Wijverpandenauto’s.nl is het gewoon mogelijk! Als uw auto minstens €1000,- waard is dan komt u bij Wijverpandenauto’s.nl al in aanmerking voor deze unieke constructie. U brengt de auto langs voor taxatie, wij beoordelen tegen welke prijs wij de auto kunnen verpanden en u krijgt direct het bedrag contant mee. En het mooiste is natuurlijk dat u gewoon in uw eigen auto naar huis kunt, terwijl u het benodigde bedrag van ons krijgt. Wilt u ook uw auto belenen en blijven rijden in Eindhoven? Neem dan snel contact op via onze website, of door te bellen met een van onze medewerkers.

Hoe kan ik mijn auto belenen en blijven rijden in Eindhoven?

Bij het aanmelden van uw auto op onze website kunt u direct een aantal belangrijke gegevens over uw auto invullen, zoals het merk en model. Ook kunt u een aantal foto’s uploaden en de kilometerstand doorgeven, zodat wij een goede inschatting kunnen maken en u een eerlijke prijs kunnen bieden. Heeft u deze gegevens ingevuld, dan zorgen wij voor een afspraak om uw auto te taxeren. Hier bepaalt een ervaren taxateur aan de hand van actuele koerslijsten hoeveel uw auto waard is. U beslist dan of u akkoord gaat het met bod. Zo ja, dan krijgt direct het geld contant mee. Natuurlijk is een spoedoverboeking ook mogelijk.

Auto belenen blijven rijden Eindhoven

Auto belenen blijven rijden

Waar moet mijn auto aan voldoen?

Let wel op dat de auto op uw eigen naam moet staan, of dat de eigenaar van de auto zelf ook aanwezig is bij de taxatie. Ook moet u uiteraard in het bezit zijn van de benodigde papieren, zodat wij direct de verpanding kunnen afronden. Zo weet u zeker dat u snel uw geld heeft, en dat is wel zo prettig.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?