Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen den haag

Auto belenen en blijven rijden in Den Haag

Heeft u een auto en heeft u snel geld nodig, bijvoorbeeld om een schuld af te lossen? Dan kunt u bij Wijverpandenauto’s.nl uw auto belenen en toch blijven rijden in Den Haag. Wij geven u cash voor uw auto of storten het geld op uw rekening middels een spoedoverboeking. U kunt er mogelijk zelfs in blijven rijden, terwijl bij andere bedrijven u vaak de auto ook in moet leveren als u de auto verpandt. De ideale oplossing dus als u op zoek bent naar een makkelijke manier om snel de beschikking te hebben over een groot geldbedrag, zonder de wagen tijdelijk even kwijt te zijn.

Snel uw auto belenen en blijven rijden in Den Haag?

De waarde van uw auto is bij Wijverpandenauto’s.nl leidend voor het bedrag waartegen u de auto kunt verpanden. Daarom willen wij de waarde van de auto zo nauwkeurig vaststellen. Dat begint al bij het aanmelden van uw auto: u vult bij ons uw kenteken, merk en model in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om enkele foto’s te uploaden en om de kilometerstand door te geven. Op deze manier kunnen wij al direct een inschatting maken van de waarde van uw auto en komt u niet voor verassingen te staan.

Auto belenen blijven rijden Den Haag

Auto belenen blijven rijden

Bijna iedere auto verpanden

Wilt u uw auto belenen en blijven rijden in Den Haag? Let dan wel op dat de auto minstens €1000,- waard moet zijn. Dit wordt bepaald door een van onze ervaren taxateurs, die de auto goed bekijkt en uiteraard gebruikmaakt van actuele koerslijsten. Is de waarde van de auto meer dan 1000 euro? Dan kunt u direct de auto verpanden. U komt bij ons langs, waar de overdracht plaats zal vinden en de overeenkomst getekend wordt. En natuurlijk rijdt u gewoon in uw eigen auto terug naar huis! Neem snel contact op als ook u uw auto wilt verpanden bij Wijverpandenauto’s.nl.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?