Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden Breda

Auto belenen en toch blijven rijden in Breda

Heeft u een eigen auto en heeft u snel geld nodig? Kijk dan niet verder dan Wijverpandenauto’s.nl! Bij ons krijgt u snel geld door uw auto te belenen, terwijl u wel gewoon kunt blijven rijden in uw eigen auto . Geen gedoe dus, maar gewoon snel geld voor uw auto. Bent u benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder hoe uw auto belenen en blijven rijden in Breda werkt.

Een auto belenen en blijven rijden in Breda was nog nooit zo makkelijk

Een auto verpanden is heel gemakkelijk bij Wijverpandenauto’s.nl. Allereerst vult u online ons aanvraagformulier in, of u belt naar een van onze medewerkers. U krijgt dan een taxatieafspraak, waarbij u uw auto wordt getaxeerd door een van onze deskundige taxateurs. Deze kijkt naar verschillende zaken, zoals de staat van uw auto en natuurlijk de actuele koerslijsten. Zo weet u zeker dat u de juiste prijs voor uw auto krijgt. Is uw auto getaxeerd dan kunt u deze direct verpanden, wanneer het tenminste voldoet aan het minimum uit te keren bedrag. Na ondertekening van de overeenkomst krijgt u het geld direct contant of met een spoedoverboeking op uw rekening. Zo heeft u direct de beschikking over uw geld.

Auto belenen blijven rijden Breda

Auto belenen blijven rijden

Waar moet de auto aan voldoen?

Een belenen en blijven rijden in Breda kan bij Wijverpandenauto’s.nl alleen als de auto meer dan 1000 euro waard is. Dit wordt bepaald bij de taxatie door een deskundige taxateur. Ook is het zaak dat de auto op uw eigen naam staat, of dat de eigenaar van de auto zelf aanwezig is. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u kunt blijven rijden in uw auto. Voldoet u aan deze eisen en heeft u alle eigendomspapieren meegenomen? Dan kunnen we bij de taxatie de auto direct verpanden, zodat u ook direct het geld mee kunt krijgen. U spreekt ook een looptijd af, waarna u gewoon in uw eigen auto naar huis rijdt! En na de looptijd betaalt u het verpande bedrag terug en is de auto weer geheel van u.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?