Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden Amsterdam

Auto belenen en blijven rijden in Amsterdam

Heeft u snel geld nodig? Dan is het wellicht een optie om uw auto bij Wijverpandenauto’s.nl te belenen. Bij ons kunt u uw auto belenen en toch blijven rijden in Amsterdam! Geen geldzorgen meer en u kunt gewoon gebruik blijven maken van uw auto. Een ideale oplossing voor iedereen die tijdelijk geld nodig heeft. Neem vrijblijvend contact op voor een taxatie, zodat we kunnen beoordelen voor hoeveel we u uw auto kunnen verpanden.

Hoe werkt uw auto belenen en blijven rijden in Amsterdam?

Een auto belenen en blijven rijden in Amsterdam is heel gemakkelijk bij Wijverpandenauto’s.nl. U vult eerst het online contactformulier in, waar u aangeeft om welke auto het gaat, hoeveel geld u nodig heeft en hoelang u de auto wilt verpanden. Ook vragen we u om een aantal foto’s te uploaden en de kilometerstand door te geven. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij dan een eerste inschatting wat er mogelijk is met uw auto. Let wel op dat uw auto minstens 1000 euro waard moet zijn. Is dit niet het geval, dan zal onze taxateur het u uidelijk kenbaar maken.

Auto belenen blijven rijden Amsterdam

Auto belenen blijven rijden

Vrijblijvend laten taxeren

Is uw auto geaccepteerd? Dan kunt u bij een van ons ervaren taxateurs een geheel vrijblijvende afspraak maken om de waarde van uw auto definitief vast te stellen. De taxateur beoordeeld hoeveel uw auto waard is aan de hand van actuele koerslijsten. Is uw auto meer dan 1000 euro waard? Dan kunt u direct de auto verpanden en krijgt u gelijk het geld contant mee. Op papier worden wij tijdelijk de eigenaar van de wagen. Aan het einde van de looptijd betaalt u ons het bedrag terug en is de auto weer geheel van u.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?