Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen blijven rijden Almere

Uw auto belenen, maar wel blijven rijden in Almere?

Heeft u snel geld nodig? Dan kunt u bij Wijverpandenauto’s.nl uw auto belenen en blijven rijden in Almere en omstreken! Bij ons krijgt u snel contant geld voor uw auto, terwijl de auto tijdelijk wordt overgeschreven op onze naam. U kunt er zelf wel gewoon in blijven rijden. En aan het einde van de looptijd koopt u de auto weer terug voor hetzelfde bedrag als waartegen u het verpand heeft. Dan wordt u ook op papier weer eigenaar. Een ideale oplossing als u de beschikking heeft over een eigen auto en snel geld nodig heeft. Neem nu contact op voor een vrijblijvende taxatie.

Zo werkt het

Uw auto belenen en blijven rijden in Almere is bij Wijverpandenauto’s.nl een eenvoudige zaak. Eerst vult u online ons aanmeldformulier in met de benodigde gegevens over uw auto. Denk aan het merk, type, bouwjaar en de kilometerstand. U kunt deze ook telefonisch doorgeven aan een van onze medewerkers. Wij vragen u ook om een aantal foto’s te uploaden, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Hebben wij uw gegevens ontvangen dan maken wij zo snel een afspraak voor u bij een van onze taxateurs.

Auto belenen blijven rijden Almere

Auto belenen blijven rijden

Wanneer mag u uw auto belenen en blijven rijden in Almere?

Bij de taxateur wordt uw auto gekeurd en wordt de waarde bepaald. Daarbij maken we gebruik van actuele koerslijsten, maar kijken we natuurlijk ook naar de staat van de auto. Heeft uw auto een waarde van minstens 1000 euro? Dan komt u in aanmerking om uw auto te belenen en te blijven rijden in Almere! U krijgt dan van ons direct het geld contant mee, of we maken het door middel van een spoedoverboeking over naar uw bankrekening. Zo heeft u snel de beschikking over uw geld, maar kunt u ook gewoon met uw eigen auto naar huis rijden.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?