Hoeveel geld heeft u nodig?

Auto belenen Arnhem

Mocht u momenteel wat krap bij kas zitten, maar toch een fikse rekening op de mat hebben gevonden, dan kunt u er altijd voor kiezen om uw auto te belenen in Arnhem. Wij kunnen namelijk veel voor u betekenen wanneer u op korte termijn geld nodig heeft. Wij willen u uitnodigen om een aanvraag bij ons in te dienen wanneer uw wagen een waarde heeft van minimaal duizend euro. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken en vervolgens een bod uitbrengen. Met dit bod laten wij u weten wat u bij ons zou kunnen lenen. Het staat u vrij om dit bod af te wijzen.

Cash geld ontvangen voor het auto belenen in Arnhem?

Wilt u graag contant geld ontvangen voor het auto belenen in Arnhem? Dat behoort tot onze mogelijkheden! Wanneer u ons bod geaccepteerd heeft, nodigen wij u uit om naar een van onze panden te komen waar wij met u het papierwerk in orde zullen maken. Wanneer dit allemaal geregeld is, kunt u ervoor kiezen om het geld cash te ontvangen of om het via een spoedoverschrijving op uw bankrekening gestort te krijgen.

Auto belenen Arnhem

Auto belenen Arnhem

U kunt uw wagen gewoon blijven gebruiken

Gedurende de tijd dat u bij ons uw wagen aan het verpanden bent, kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw wagen. Wij zijn namelijk enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. U kunt hem dus na het afhandelen van het papierwerk, gewoon weer mee naar huis nemen. Zo kunt u dus uw schulden aflossen zonder dat u uw wagen hoeft te missen. Wij raden u aan om vandaag nog een aanvraag bij ons in te dienen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Menu
Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?