Hoeveel geld heeft u nodig?

Stap 1

Vul het gewenste bedrag en looptijd in
u ontvangt binnen 24 uur antwoord

Stap 2

Na goedkeuring ontvangt u direct het gewenste bedrag

Stap 3

Aan het einde van  de looptijd neemt u de caravan weer mee naar huis.

Uw caravan verpanden

Door uw caravan te verpanden kunt u snel geld lenen, zelfs als u geen inkomen heeft of als u door de bank afgewezen bent. Voor het verpanden van uw  caravan is er geen reden om een inkomen-controle of BKR check te doen. Uw caravan is namelijk het onderpand.  Heeft u door onverwachte omstandigheden plotseling snel geld nodig, dan is uw caravan verpandeneen betrouwbare en snelle oplossing.

Hoe uw caravan verpanden?

Het doen van de aanvraag is eenvoudig en neemt slechts één minuut in beslag. U vult het bedrag in dat u wilt lenen tijdens  de  aanvraag. U geeft aan welk merk en type Caravan u heeft en hoe lang u de caravan wilt verpanden. Met flexibele looptijden en de mogelijkheid om ieder merk en type caravan te verpanden is dit een ideale oplossing om snel geld te kunnen lenen. Nadat u de aanvraag heeft ingevuld kunt u rekenen op een snel voorstel en hoort binnen 24 uur van ons.

Caravan verpanden

Uw caravan verpanden en blijven rijden?

Ontvang vrijblijvend een voorstel

Uw caravan veilig en droog gestald

Uw caravan wordt gecontroleerd en in ontvangst genomen door ons vriendelijke personeel, u ontvangt direct het geld op uw rekening. Tijdens de looptijd staat uw caravan veilig en droog in onze stalling. U bespaart dus ook op stallingskosten én uw caravan is tijdens de stalling verzekerd.

verpanden

Afgelopen herfst kregen wij een dure rekening voor onze kiezen, dat hadden wij niet verwacht. Toen we lazen dat je een caravan kunt verpanden en stallen te gelijk hebben wij meteen en aanvraag gedaan. Diezelfde dag nog konden wij de caravan brengen en hebben we een lening voor 6 maanden afgesloten. Twee vliegen in één klap! Heel fijn dat we zo snel geholpen werden.

Haarlem

verpanden

Door omstandigheden zaten we financieel erg krap. Geld lenen bij de bank was onmogelijk vanwege ons gebrek aan inkomen. Ons spaargeld zat in de caravan, gelukkig bood een verpanding de oplossing. Onze caravan werd gestald, na 7 maanden hebben we hem weer opgehaald en zijn er weer mee op vakantie gaan. Wij zijn blij dat er zo’n soort lening bestaat!

Amsterdam

verpanden

Als je gepensioneerd bent is het heel moeilijk om een lening te krijgen van een bank. Gelukkig hadden wij een paar jaar geleden een caravan gekocht die wij als onderpand konden gebruiken voor een lening. De lening was maar voor 8 maanden en in de periode stond de caravan bij hun in de stalling. Na 8 maanden hebben wij alles terugbetaald en kon de caravan weer mee naar huis.

Meppel

verpanden

Ik verloor mijn baan omdat het bedrijf waarvoor ik werkte moest sluiten. Ik zat voor een korte periode zonder salaris/uitkering en moest daarom geld lenen. Zonder een vaste baan was dit niet mogelijk bij een bank. Op het internet las ik over het verpanden van een caravan. Zo kun je geld lenen als je geen salaris hebt. De caravan werd gestald en ik had gelijk het geld op mijn rekening.

Lelystad

Menu